Információk

Látogatói szabályzat / Házirend

Kedves Látogatóink!

Rendezvényeinken kép-, illetve videofelvétel készülhet. A résztvevők a programon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, és videofelvétel készítéséhez, és annak a MIFE (Modern Ifjúsági Egyesület) weboldalára, közösségi média felületeire történő kihelyezéséhez, a MIFE kommunikációjához, marketingjéhez időbeli korlátozás nélkül.

Házirend

– A házirend szabályzatának nem ismerete semmilyen körülmények között sem mentesít az azok megsértéséért járó következmények alól!
– A szervezők egyenpólót, valamint nyakpántot viselnek. Az utasításaikat feltétel nélkül követni kell. A rendzavarás kizárást és/vagy feljelentést vonhat maga után.
– A szervező jogosult olyan személyeket kizárni a rendezvényről, akik megszegik a házirendet, más látogatókat a viselkedésükkel vagy megjelenésükkel zavarnak. Az így kizárt személyek semmilyen kárpótlásra nem jogosultak.
– A rendezvény területére üveget vagy bármilyen veszélyes, sérülést okozható tárgyat bevinni tilos! A szervezők nem vállalnak felelősséget a személyekben vagy anyagi értékekben okozott károkért, amennyiben azok a látogatók felelőtlen magatartásából erednek.
– A látogatóknak követniük kell a szervezők utasításait, ha azok egyes helyszínek kiürítésére, illetve bizonyos területek szabadon hagyására szólítják fel őket.
– Kábítószer és más tudatmódosító-szerek birtoklása, fogyasztása vagy terjesztése a jelenleg hatályos törvények értelmében tilos és azonnali kizárást von maga után! A szervező köteles jelenteni minden egyes törvénysértést.
– Állatok bevitele tilos.
– Étel és (alkoholmentes) ital behozatala és fogyasztása engedélyezett.
– A rendezvény területére alkoholt behozni, illetve a rendezvényen ittasan tartózkodni tilos.
– A rendezvény területén az árusítás, szórólapozás illetve bármilyen reklámtevékenység szigorúan engedélyköteles. Ennek megszegése a rendezvényről való kizárást vonhatja maga után!
– Ha a rendezvény területén bármiben anyagi kár keletkezik, a keletkezett kárt az okozónak vagy törvényes képviselőjének kötelessége megtéríteni!

Gyakran Ismételt Kérdések

A MIFECON, Debrecen anime, film, geek és comic találkozója – a népszerű távol-keleti rendezvény a MiniCon és a MiniCon+ utódja – amely érdekes és szórakoztató programokat nyújt, nemtől és kortól függetlenül mindenkinek, aki érdeklődik a képregények, a távol-kelet, a sci-fi, a mobilok, a videojátékok, sorozatok és filmek izgalmas világa iránt.

A rendezvény 10:30 és 17:00 között várja a látogatókat.

A helyszínen a pénztárban 16 óráig lesz lehetőséged jegyet vásárolni.

A rendezvényen csak készpénzzel lehet fizetni! Kérjük törekedj a pontos összegre.

A jegyet a helyszínen tudod megvásárolni.

A helyszínen a bejáratnál található pénztárban tudsz jegyet venni.

A jegyárakért kattints ide! 6 éves kor alatt a belépés díjmentes. A belépőkből befolyó összegből pedig a rendezvény költségeit (pl.: kellékek, ajándékok) finanszírozzuk.

Az első belépéskor kapsz egy karszalagot, amellyel szabadon lehet ki- és bemenni a rendezvény területére, így ha kimész, attól még vissza tudsz jönni a rendezvény ideje alatt bármikor.

Fotózni korlátlanul szabad, sőt kifejezetten örülünk is neki. Az elkészített anyagokat nyugodtan küldjétek el nekünk e-mailben az info@mife.hu címre, vagy töltsétek fel a rendezvény Facebook eseményébe, hogy közzé tudjuk tenni. Fontos viszont, hogy a szervezőkkel készített szelfiket csak a képen szereplő személy szóbeli hozzájárulásával lehet közzétenni! YouTube/TikTok videók készítése korlátlanul szabad! Professzionális videók készítése előzetes engedélyhez kötött!

A házirendnek megfelelően alkoholt és illegális szereket tilos behozni a rendezvény területére, azonban üdítőt, szendvicseket, nasit, csokit korlátlan számban hozhatsz be magaddal.

Igen, valamint a rendezvény egész ideje alatt az épülettől 5 perc sétára lévő Fórum Debrecen bevásárlóközpont vár egy Spar élelmiszerbolttal, valamint többek között Burger King, KFC, Simon's Burger, Belozzo, Purplepanda és Wok n'go éttermekkel.

A MIFE Facebook, Instagram vagy TikTok oldalán privát üzenetben, illetve a rendezvény Facebookos esemény oldalán nyugodtan felteheted kérdéseidet. Ezen kívül az info@mife.hu e-mail címen is van lehetőség érdeklődni.

A rendezvényen talált tárgyakat az információs pultnál kell leadni és ott is kell keresni őket.